Tene Laul esitleb peagi oma esimest raamatut

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Tene Laul

Selgeltnägija ning Kuressaares ja Tallinnas asuvate La Tene butiikide ja e-poe asutaja Tene Laul on valmis saanud oma esimese raamatu.

Tene Laulu sõnul on ta eelkõige abistaja ja õigele teele suunaja ning see on ka üks põhjuseid, miks ta oma tööd teeb ning miks inimesi aitab – ta tahab suunata inimesed märkama ja mõistma seda, mida palja silmaga näha ei ole. Nii avabki ta oma esimeses raamatus tähtkujude varjatud maailma.

Tene sõnul hakkas ta La Tene butiikide ja eelkõige e-poe loomisega rohkem rõhku pöörama kirjutamisele, kuna mõistis, et nii on tal võimalus jõuda suurema hulga inimesteni, kellel oleks nõu vaja. Varemalt on Tene kirjatükke avaldanud ka Saarte Hääl.

Raamatuesitlused toimuvad üle-Eesti nii Apollo raamatupoodides kui La Tene butiikides. 3. detsembril kell 18 on võimalus Tenega kohtuda, raamatu sünniloost kuulda ja raamatusse autogramm saada Tallinnas Solarise Apollos, 4. detsembril kell 13 La Tene esindusbutiigis Tallinnas.

7. detsembril kell 12 tuleb Tene lähemale oma tartlastest sõpradele raamatuesitlusega Tartu Kvartali Apollos ning esitlused lõpetab Tene Laul 9. detsembril kell 13 La Tene butiigis Kuressaares.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles