MAI: Lennuhankest on saamas naljanumber

Saarte Hääl
Copy
HABEMEGA TEEMA: Lennuhange on kirgi kütnud juba aastast 2016, mil asjaga asus tegelema toonane Saare maavalitsuse transpordinõunik Karl Tiitson. kes on praeguseks jõudnud lahkuda ka Saaremaa valla transpordijuhi kohalt.
HABEMEGA TEEMA: Lennuhange on kirgi kütnud juba aastast 2016, mil asjaga asus tegelema toonane Saare maavalitsuse transpordinõunik Karl Tiitson. kes on praeguseks jõudnud lahkuda ka Saaremaa valla transpordijuhi kohalt. Foto: Tambet Allik/Saarte Hääle arhiiiv

Ehkki tänavu suvest pidi algama uus Tallinna–Kuressaare lennuliini teenindamise periood, on hange muudkui vastu taevast lennanud ning saarlastele lubatud uut uhket lennukit pole liinil ka veel 2019. aasta lõpuks.

Märtsi lõpul kinnitas maanteeamet, et uus lennuk peab hanke tingimuste kohaselt olema liinil 1. juunist, seega on asjade paikasaamiseks jäänud kaks kuud ning selle ajaga jõuab küll.

Vahepeal tuli aga riburada vaidlusi ja vaidlustusi, mistõttu tunnistas maanteeamet lähtuvalt rahandusministeeriumi juhistest Tallinna–Kuressaare–Tallinna lennuhanke kehtetuks. "Maanteeamet teeb kõik endast oleneva, et võimalikult kiiresti tuua Tallinna–Kuressaare–Tallinna liinile suurem lennuk, mis vastab paremini kohalike inimeste vajadustele ja ootustele," ütles seepeale maanteeameti liiklusdirektor Meelis Telliskivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles