Saaremaa Võrkpalliklubi saab uue peatreeneri

Saarte Hääl
Copy
Saaremaa vs BIGBANK Tartu.
Saaremaa vs BIGBANK Tartu. Foto: Tairo Lutter

Saaremaa Võrkpalliklubi tegi teatavaks, et jätkab edaspidi uue välismaalasest peatreeneriga. Kes selleks on, selgub lähipäevil.

Saaremaa Võrkpalliklubi tänab peatreenerit Urmas Tali tehtud töö eest klubis 2,5 hooaja vältel ja teatab, et selle aastanumbriga lõppeb Urmase ametiaeg peatreenerina klubis.

"Need kaks ja pool aastat on olnud üpris edukad ja Urmase on teinud head tööd ning tema panus klubi arengusse on olnud suur. Kuid iga asi saab kord läbi ja ka sedalaadi muudatused on vahel möödapääsmatud," kirjutas Saaremaa Võrkpalliklubi oma Facebooki lehel.
Klubi juhtkond on otsustanud, et meeskonna siseselt on vaja muutust, et hooaja teine pool oleks edukam, lisas Saaremaa VK. "Otsus koostöö lõpetada ei olnud tingitud pühapäevasest karikafinaali tulemusest. Pigem oli see tulemus kinnituseks, et meeskond ei ole oma potentsiaali välja suutnud mängida selle poole aastaga ning on vaja teha muudatusi."

Nagu selgub, ei ole uue peatreeneriga veel lepingut allkirjastatud, kuid see saab vormistatud lähipäevil, peale mida tehakse see ka avalikkusele teatavaks. "Täna saame vaid öelda, et uue treeneri näol on tegemist välismaalasega," paljastas Saaremaa VK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles