Politsei tegeles piirangute rikkujatega

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Politsei. Foto on illustratiivne.
Politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Juhandi ütles, et nädala jooksul sai Saare maakonna politsei häirekeskuselt 80 väljasõidukorraldust, millest enam kui poolte puhul anti teada liikumispiirangute rikkumise kahtlusest. 

Politsei algatas kaheksa kriminaalmenetlust ja kodanikud panid toime 21 väärtegu. Liiklusest kõrvaldati kaks joobes juhti ja kolm juhtimisõiguseta juhti. Juhtus ka üks liiklusõnnetus, milles inimesed kannatada ei saanud ja osapooled pöördusid kindlustusse. 

20. aprilli pärastlõunal peatasid politseinikud Kudjape alevikus kontrollimiseks sõiduauto Audi, mille roolis oli 73-aastane mees. “Politseinikud tuvastasid, et mees oli tarvitanud alkoholi ja kõrvaldasid ta juhtimiselt. Juhtunu suhtes alustasime väärteomenetlust,” ütles Juhandi.

Ööl vastu 24. aprilli andis tähelepanelik liikleja politseile teada kahtlase sõidustiiliga Toyotast. Politseinikud peatasid auto Kuressaare–Kihelkonna–Veere maantee 4. kilomeetril kontrollimiseks. Juhandi sõnul tuvastati Toyota roolis olnud 56-aastasel mehel alkoholijoove. „Juhtunu suhtes alustati kriminaalmenetlust,” lausus piirkonnavanem, kelle sõnul on sama mees ka varem sarnaste tegudega politseile silma jäänud.

“Soovin kõigile rahulikku meelt ja vastupidavust!” ütles Meelis Juhandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles