Kinodele tuli valitsuse avamisteade ootamatult

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Apollo kinosaal.
Apollo kinosaal. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Valitsuse otsus avada kinod juba 1. juunist tuli nii ootamatult, et operaatorid ei oska võimaliku kinokava kohta veel midagi öelda.

“Kuna informatsioon muutub viimasel ajal väga kiiresti, siis loomulikult tekitas eilne uudis meis suure üllatuse ja väga palju rõõmu,” ütles Thule koja tegevjuht Mikk Saarela. “Täna on seis selline, et ka levitajad ei olnud selliseks käiguks valmistunud. Kindlasti avame 1. juunil kinosaalid külastajatele, kuid täpne filmivalik selgub eeldatavalt uuel nädalal,” lausus ta.

Ka Apollo kino infotelefonilt öeldi Saarte Häälele, et kinode taasavamise otsus on ootamatu, mistõttu täpsematest plaanidest ei saa veel rääkida. Tasub jälgida kino veebilehekülge, kuhu esimesel võimalusel pannakse üles repertuaar ja muu kinokülastusi puudutav teave.

Saarela märkis, et kriisiaeg andis ühtmoodi valusa hoobi kõigile meelelahutusettevõtetele, ometi ollakse optimistlikud ja proovitakse kohalikele ning saare külalistele Thule kojas häid emotsioone pakkuda. 

“Juunis plaanime muuseumikülastajatele pakkuda kahte uut elamust, mille valmimine oma keerukuse tõttu venis. Lisaks avame juunis elamusala Thule koja katusel koodnimega Linnadžungel,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles