Saksa talupood avas hubase maakohviku

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
POODI JA KOHVIKUSSE: Poe perenaine Piia Järveots ja Sulvi Munk kinnitavad, et pakuvad Saaremaa värskeimat jäätist.
POODI JA KOHVIKUSSE: Poe perenaine Piia Järveots ja Sulvi Munk kinnitavad, et pakuvad Saaremaa värskeimat jäätist. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Neljapäeval avas Kiratsis asuv Saksa talupood taas uksed ning ühtlasi sai sellega avatud suvekohvik, kuhu oodatakse nii kohalikku kui ka kaugema kandi rahvast nautima suve ja ehedat maaelu.

"Meie vastvuntsitud kohvikust leiab igaüks endale midagi head – Saaremaa värskeimat jäätist ning värskeid küpsetisi toorainest, mida aed ja kohalik tootja meile hommikul vaaritamiseks annavad," rääkis poe üks omanikest Sulvi Munk

"Oleme nüüd hubane ja helge maakohvik, kus kõik rovvad ja ärrad ja kriimusilmsed jõnglased saavad end koduselt tunda, kus on lastele aed ja loomad ning kus kõigil on aega päikeseterrassil pikalt kohvitada, jäätist ja värskeid küpsetisi nautida."

Endiselt on avatud ka Saksa talupood, kus müüakse Munga sõnul nii palju kui võimalik kohalike tootjate kaupa: leiba-saia, piima- ja lihatooteid. "Näpuotsaga ka mandri- ja väljamaa tooteid, ilma milleta külaelanik igapäevaselt hakkama ei saa," lisas Sulvi Munk. "Seega kui tahate nautida üht suurepärast elamust maal, tulge meile külla!"

Avatud on Saksa talupood ühes kohvikuga esmaspäevast reedeni kell 10-18, laupäeval kell 10–17 ja pühapäeviti kell 10–16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles