Saaremaa lasterikastele peredele annetati ligi 3000 koolitarvet

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Saaremaa Lasterikaste Perede Ühendus

Eesti lasterikaste perede liidu kampaania "Lapsed kooli" toimus tänavu 11. korda ning ka Saaremaa lasterikaste perede ühendus kogus taas Saare Selveris neljal päeval lastele koolitarbeid.

Kokku annetati pea 3000 ühikut koolitarbeid, nende hulgas oli enim vihikuid, harilikke ja värvipliiatseid, plastiliini kui ka liimipulkasid. Lisaks eraisikute annetustele tuli märkimisväärne annetus ka ettevõttelt, kes varasemalt tegeles koolitarvete müügiga, kuid tänavu lõpetas tegevuse. Igal aastal on oma õla alla pannud kampaaniale ka Kuressaare Lions klubi, kelle panus tänavu on lausa 1000 eurot, teatas ühendus.

"Oleme siiralt tänulikud kõigile vabatahtlikele, kelle naeratus ja sõnaosavus kutsusid inimesi annetama. Kõigile annetajatele, kelle lahke meel pani soetama mõne koolitarbe ja meie korvidesse poetama, ettevõttele, kes märkas ja ulatas oma abikäe ning muidugi Kuressaare Lions klubile, kelle panuse läbi saame muuta oma ühenduse laste kooli alguse eriti rõõmsaks," toonitas Saaremaa lasterikaste perede ühendus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles