Sotsiaalminister tunnustab koroonaajal pühendunult teisi aidanuid

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
KUI VAJA, ISTUB KA ROOLI: Juhan Nemvalts Kuressaare haigla kiirabiautos. 
Raul Vinni
KUI VAJA, ISTUB KA ROOLI: Juhan Nemvalts Kuressaare haigla kiirabiautos. Raul Vinni Foto: Saarte Hääl

Sotsiaalminister Tanel Kiik tänab inimesi, kes andsid kevadise eriolukorra ajal panuse COVID-19 kriisiga toimetulekuks, sõltumata sellest, kas nad tegid seda ametialaselt või vabatahtlikult. Samuti tänatakse neid, kes on oma tegevusega kogukonnas silma paistnud.

„Käesolev aasta on COVID-19 leviku tõttu muutnud meie kõigi tavapärast elukorraldust ning oleme pidanud kohandama oma harjumusi, mõtlemist ja käitumist,“ ütles sotsiaalminister Tanel Kiik.

Ministeeriumil on tema sõnul hea meel tänada 31 vanemaealist, kes tegid eriolukorra ajal suure pühendumusega tööd ning abistasid neid, kes seda kõige rohkem vajasid. „Tunnustamisväärselt on kõik need inimesed oma kogukonnas silma paistnud, teisi toetanud ja abistanud ning inspireerinud ka teisi kogukonnaliikmeid.“

Tunnustuse pälvivad tervise- ja sotsiaalvaldkonna töötajad, kelle hulgas on nii koduhooldustöötajaid, tegevusjuhendajaid, õdesid, perearste, asenduskodude töötajaid, kohaliku omavalitsuse korrakaitsetöötaja, sotsiaaltranspordi bussijuht, aga ka mitmeid vabatahtlikke. Saaremaalt tunnustatakse Juhan Nemvaltsi, Epp Petrovi, Hasso Uuetoad ja Aili Õiget.

Sotsiaalministeerium korraldab igal aastal augustis traditsioonilise sotsiaalministri vastuvõtu, et tunnustada silmapaistvaid vanemaealisi. Sel aastal otsustati COVID-19 haigestumiste arvu tõusu tõttu iga-aastane tänuüritus ära jätta ning kõigile tunnustuse pälvinutele saadetakse tänukiri koos meenega koju posti teel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles