Roolist tabati napsune naine ja juhiloata mees

Saarte Hääl
Copy
Roolijoodik. Pilt on illustratiivne.
Roolijoodik. Pilt on illustratiivne. Foto: Eero Vabamägi

Läinud nädala jooksul tegeles Saare maakonna politsei 76 juhtumiga. Politseisse toimetati 11 inimest, neist 10 jäeti kainenema. Alustati üheksat kriminaalmenetlust. Väärtegusid oli nädala kestel toime pandud 21.

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanema Meelis Juhandi sõnul kõrvaldati liiklusest kaks mootorsõiduki juhti – ühel juhil puudus vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigus ja teine juht oli enne rooli istumist tarvitanud alkoholi. 

Pühapäeva pärastlõunal andis tähelepanelik liikleja Kuressaares politseile teada kahtlase sõidustiiliga Audist. Politseinikud peatasid sõiduki linnapiiril Tallinna tänaval ja tuvastasid, et selle roolis olnud 61-aastane naine oli alkoholi tarvitanud. Naine kõrvaldati liiklusest ja teda võib oodata rahatrahv või juhtimisõiguse peatamine.

Päev varem, laupäeva ennelõunal, peatasid politseinikud Juhandi sõnul aga Sõrves Kaimri külas veoauto, mille roolis oli 52-aastane mees, kel puudus mootorsõiduki juhtimise õigus. Mees kõrvaldati liiklusest. Mõlema juhi osas alustati väärteomenetlust.

Nädala jooksul teatati ka viiest liiklusõnnetusest, mis kõik olid õnneks kergemat sorti ja kannatada said vaid masinad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles