Iti ja teised suvebeebid said sünnikirja

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
PIDULISED: Pisike Iti saabus vastuvõtule koos isa Rauno Paju ja ema Annette Rungiga.
PIDULISED: Pisike Iti saabus vastuvõtule koos isa Rauno Paju ja ema Annette Rungiga. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kolmapäeval said Kuressaare kultuurikeskuses sünnikirja kõige pisemad vallakodanikud. Vastuvõtule oli koos perega kutsutud 57 pisipoissi ja -tüdrukut. 

Oma pisitütre Itiga tulid peole ka Annette Rungi ja Rauno Paju. Tumeda juuksepahmakaga Iti on sündinud 20. juulil. Ema Annette iseloomustas oma last kui väga vaprat ja tublit tüdrukut.

Kuidas tütar endale nime sai?

“Meil oli paar potentsiaalset nime, mida kaalusime,” ütles ema Annette. Tulevased vanemad otsustasid siiski oodata seni, kuni beebi on ilmale tulnud ja vanemad teda näinud.  “Paar päeva enne Iti sündi tundsime, et Iti on kuidagi õige nimi,” rääkis Annette. “Kui Itit esimest korda nägime, teadsime, et olime teinud õige valiku.” 

Annette ja Rauno on Kuressaares elanud kolm aastat. “Saaremaa on väga hea koht, kus last kasvatada,” leidis Pärnust pärit Annette. Pidulistele pidas tervituskõne Saaremaa vallavanem Mikk Tuisk, väikese kontserdiga astusid üles Saaremaa ühisgümnaasiumi 5.  klassi õpilased Elisabeth Villsaar ja Loore Birkenfeldt ning õpetaja Mari Ausmees. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles