Sotsiaalosakonna juhataja lahkub töölt

Saarte Hääl
Copy
Mare Naaber
Mare Naaber Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa vallavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Mare Naaber lahkub töölt detsembri lõpus.

"Kindlasti ei tasu siit otsida lahkhelisid ega probleeme, nagu sageli ametikohalt lahkumise puhul soovitakse teha," tõdes Naaber. "Minu lahkumise otsuse tagamaad on puhtalt eraelulist laadi, soovin oma elus teha pöörde ning liikuda veidi teist teed kui seni."

Otsus osakonnajuhi ametist lahkuda ei tulnud Naabri sõnul äkki ja seetõttu soovis ta varakult teada anda, et jätkab tööd veel pisut enam kui kaks kuud. 

"Olen vallavalitsuses töötanud veidi üle kahe aasta ning see aeg on olnud väga tegus ja õpetlik ning möödunud väga kiirelt," lisas ta. 

Mare Naabri sõnul on tal ääretult hea meel, et on saanud töötada nii pühendunud ja inimestest hooliva meeskonnaga nagu valla sotsiaalosakonna töötajad. 

Abivallavanem Marili Niits märkis, et Mare Naaber on olnud sotsiaalosakonnale tugev ja tegus juht. "Marel on tänu oma teadmistele ja kogemustele sotsiaalvaldkonna arenguvõimalustest ja kitsaskohtadest selge nägemus. Hindan tema oskust olla suunanäitajaks läbi toetava, nõustava ja kaasava lähenemise. Mul on Mare töölt lahkumise üle siiralt kahju, samas elan täielikult kaasa tema uutele väljakutsetele. Arvestades, et ta on otsusest aegsasti teada andnud, on avaliku konkursi korraldamiseks aega piisavalt," rääkis Niits.

Mare Naabri viimane tööpäev Saaremaa vallavalitsuses on 31. detsember.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles