Saaremaa prokurör raputab kohtupraktika põhimõtteid

Kristina Õun
, Reporter
Copy
RAINER AMURI tänavune suurim kriminaalasi on liiklusmõrva süüdistuse esitamine koos põhjaliku selgitusega, mis vaieldamatult raputas kogu Eestit nii juhtumi erakordsusega kui ka kohtupraktika põhimõtteid kõigutava kaasusega.
RAINER AMURI tänavune suurim kriminaalasi on liiklusmõrva süüdistuse esitamine koos põhjaliku selgitusega, mis vaieldamatult raputas kogu Eestit nii juhtumi erakordsusega kui ka kohtupraktika põhimõtteid kõigutava kaasusega. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Oktoobri eelviimasel päeval tunnustas Lääne ringkonnaprokuratuur parima prokuröri tiitliga Saaremaa ringkonnaprokuröri Rainer Amurit, kes on oma südikuse, võitlusvaimu ja kohtupraktika põhimõtete raputamise poolest silma paistnud üle terve Eesti.

"Kui vanemprokurör septembri keskel teatas, et ma olen tänavu aasta prokuröri tiitli nominent, siis hakkas süda kohe kiiremini tuksuma, sest prokuratuuris on nii suurt tunnustust väga raske saada," ütles Saaremaa ringkonnaprokurör Rainer Amur. 

2020 on igatahes olnud tema aasta. Pärnu maakohtus on edukad olnud nii isikuvastaste kui ka teiste kuritegude üldmenetlused – näiteks keskkonna- ja omastamise kuritegude osas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles