Superdiil vallalehega pööras krahhiks juba poole aastaga

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
SÕNUMITEST TEATAJAKS: 2017. aastal näitas toona arenduse ja kommunikatsiooni eest vastutanud abivallavanem Marili Niits Kuressaare Sõnumite kõige esimest ja eelviimast numbrit ning tõdeb, et linnaleht on vallaleheks muutumas.
SÕNUMITEST TEATAJAKS: 2017. aastal näitas toona arenduse ja kommunikatsiooni eest vastutanud abivallavanem Marili Niits Kuressaare Sõnumite kõige esimest ja eelviimast numbrit ning tõdeb, et linnaleht on vallaleheks muutumas. Foto: KRISTIINA MARIPUU / SH ARHIIV

Saaremaa abivallavanem Marili Niits kirjutas aasta lõpul alla lepingumuudatusele, millega vald annab uuest aastast vallalehe väljaandmiseks raha kümnendiku võrra rohkem. Lisaks tohib munitsipaallehes müüa senisest kaks korda rohkem reklaami, mis on valimisteaastal arvestatav sissetulek. 

Hinnatõus tuli vaid napilt pool aastat pärast seda, kui vallavalitsus oli kuulutanud Rakvere firma Ajakirjastus OÜ Saaremaa Teataja uueks kirjastajaks. 

Suvel rõõmustas vallavalitsus, et diil läänevirulastega sündis superhea, kuna Meie Maa väljaandja Saaremaa Raadio küsis riigihankele tehtud pakkumuses sama töö eest pea kaks korda rohkem raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles