Ametikoolis on veel mõned vabad õppekohad

Saarte Hääl
Copy
Kujundusgraafika õpilased Kuressaare ametikoolis.
Kujundusgraafika õpilased Kuressaare ametikoolis. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

10. jaanuaril lõppenud talvise vastuvõtu järel otsustas Kuressaare ametikool pikendada vastuvõttu kujundusgraafiku ja kutsevaliku õppekavadel.

Kujundusgraafiku erialal on üksikuid vabu kohti tsükliõppes, mis täidetakse sooviavalduste laekumise järjekorras. Sooviavaldusi saab esitada vabas vormis kooli üldkontaktide kaudu veebiaadressilt info@ametikool.ee või telefonilt 45 24 600. Vastuvõtmisele eelneb vestlus vastuvõtukomisjoniga. Õppetöö algab veebruaris.

Kujundusgraafiku eriala õppeaeg on kaks ja pool aastat. Erialal spetsialiseerutakse graafilisele disainile, lisaks saadakse disaini baasoskused ja -teadmised kujundustarkvarade kasutamisest, fotograafiast, disainiprotsessist jpm.

Kutsevaliku õppekaval saab sisseastumisavaldusi esitada 15. veebruarini sais.ee kaudu. Õppetöö toimub päevases õppes ja algab märtsis. Tegu on paindliku õppekavaga, kus õppija saab õppetöös osaleda üks kuni viis kuud. Õppekava on neile, kes pole oma erialavalikus veel kindlad. Õpitakse tegema teadlikumaid karjäärivalikuid ja saadakse alus õpitee jätkamiseks.

Juuksuri erialal otsustas ametikool õpperühma avamise soovijate vähesuse tõttu sügisesse lükata. Õppida soovijad peavad esitama uue sisseastumisavalduse suvisel vastuvõtul, mis algab 1. juunil.

Pagari eriala vastuvõtuvestlused korraldatakse 19. jaanuaril. Õppida soovijaid on rohkem, kui ametikool on planeerinud õppekohti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles