NyxAir soovib taastada piletimüügi Kuressaares

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Kuressaare lennujaam
Kuressaare lennujaam Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Lennureisijates on tekitanud pahameelt, et Tallinna lennujaamast Kuressaarde lennupileteid osta saab, kuid Kuressaarest Tallinna mitte. Varasema vedajaga oli see võimalus olemas mõlemas lennujaamas. 

Jaanus Ojamets.
Jaanus Ojamets. Foto: Saarte Hääl

Eelmise aasta lõpus Tallinna–Kuressaare lennuliinil alustanud uuele vedajale ei olnud hanketingimustes sellise piletimüügi organiseerimise kohustust pandud. Siiski on vedaja seda vajadust näinud ning esimesel võimalusel taastatakse piletimüük ka Kuressaares. “Kuressaare poolel saab see võimalikuks kohe, kui oleme lennujaamaga allkirjastanud lepingu, mille läbirääkimised hetkel käivad,” ütles NyxAir´i juht Jaanus Ojamets

Saarte Hääle poole pöördus oma murega ka üks inimene, kes soovis osta möödunud reedel piletit lennule, mis väljus Kuressaarest hilinemisega. Seda talle paraku ei võimaldatud. 

Jaanus Ojamets ütles, et juba väljuma pidanud lennule ei ole tõesti võimalik piletit osta. Tegemist on rahvusvahelise piletimüügi platvormidega seotud süsteemiga, kus lennule piletite müük lõpeb koos konkreetsele lennule registreerimise lõppemisega. “See ei ole meiepoolne piirang, vaid on sama kõikide lennuettevõtjate puhul, kes kasutavad sarnaseid süsteeme,” lausus Ojamets.

NyxAir teeb 48-kohalise lennukiga Tallinna–Kuressaare liinil kaksteist reisi nädalas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles