Apollo sulges ajutiselt Auriga kino

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Apollo kinosaal.
Apollo kinosaal. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Apollo kinokett sulges eile määramata ajaks Auriga keskuses asuva kino, kuna selle avatuna hoidmine ei ole majanduslikult otstarbekas. 

Apollo Kino juhatuse liige Kadri Ärm ütles Saarte Häälele, et koolivaheaja lõppedes vähenes kinokülastus drastiliselt, seda piirangute tõttu, kuid eelkõige siiski uute filmide vähesuse tõttu. “Sellisel kujul ei ole majanduslikult mõistlik kino töös hoida ja me ootame paremaid aegu nii viiruse taandumise kui ka uute rahvusvaheliste ja kodumaiste filmide saadavuse näol,” sõnas ta, lisades, et kino taasavamiskuupäev ei ole hetkel teada.

Ärm ei osanud veel öelda ka seda, mis saab kino töötajatest. “Esialgu vajab ka kinniolev kino hoolitsust ja töötajaid,” lausus ta.

Kuressaare kesklinnas Thule kojas tegutsev kino töötab edasi. “Tahame oma Saaremaa inimestele ikka olemas olla, ka raskel ajal,” ütles Thule koja omanik Andres Tinno. “Kuna näitame ka Euroopa väärtfilme ja dokumentaalfilme, siis uudiseid ikka on, kuid uute filmide nappus on tõesti probleem,” nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles