Saada vihje

TOIT Šašlõkiklassika ja saare liba-ciabatta

ROHKEM KUI LIHTSALT SÖÖGIVALMISTAMINE: Urmas Rämmal leiab, et grillimine on ennekõike seltskondlik protseduur.
ROHKEM KUI LIHTSALT SÖÖGIVALMISTAMINE: Urmas Rämmal leiab, et grillimine on ennekõike seltskondlik protseduur. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Maikuus tulid mehed köögist õue ja võtsid ette kiire šašlõki- ja vorstiküpsetamise tuntud raadio- ja muusikamehe Urmas Rämmali õdusas grillinurgas.

Kuigi ilmataat vigurdab ja ei taha korralikku kevadet kuidagi kammitsaist päästa, suvesooja toomisest rääkimata, ei saa grillihooaja algust lõpmatult edasi lükata. Agaramatel on muidugi riistad juba ammu ära proovitud, küllap varustusse midagi uuematki soetatud, samas kui pühapäevagrillijad uurivad veel kahtlevalt termomeetrit, tuule suunda ja tähtede seisu.

Meie saime Madisega kõhklustest-kahtlustest jagu ja otsustasime käed-ninad sel nädalal kindlasti suitsuseks saada. Kui teisipäev lisaks ka mõnusa päikesepaiste tõi, polnud muud kui teha kõne Urmasele ja siis padavai poodi.

Kommentaarid
Tagasi üles