Viirus vallutas Saaremaa

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
DISTANTS: Vanalinna kooli direktor Tõnu Erin osales juba eile praeguse aja kombe kohaselt koosolekul distantsilt. Pärast koolivaheaega hakkavad nii suhtlema ka õpilased.
DISTANTS: Vanalinna kooli direktor Tõnu Erin osales juba eile praeguse aja kombe kohaselt koosolekul distantsilt. Pärast koolivaheaega hakkavad nii suhtlema ka õpilased. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Viimased koroonaviirusega nakatunute andmed näitavad, et haigus ei ole Saaremaal enam seotud kindlate piirkondadega, vaid on levinud üle saare. 

Saare maakonda tuli eilse seisuga 39 uut koroonaviiruse juhtu (lisaks tehti 198 negatiivse tulemusega testi), millest kaks olid Muhus. Vallavanem Mikk Tuisk märkis, et selles numbris ei kajastu ükski laustestimine või mõni suurem kolle, vaid viirus on levinud üle Saaremaa. “Läänes rohkem, idas vähem,” ütles Tuisk.

Vabariigi valitsus teatas eile karmimatest piirangutest. Muu hulgas saadetakse pärast vaheaega kõik klassid alates 5. klassist nädalaks distantsõppele ning spaad ja veekeskused suletakse esmaspäevast kaheks nädalaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles