Karge külm aitas saarlastel uisuusku pöörata

Kristina Õun
, Reporter
Copy
UISUTAMA! Külle Andreas (pildil vasakult teine) tuli eile 
Nautleja uisuväljakule koos tütarde Kristiina ja Merliniga, kaasa võeti ka laste sõbranna Helmi – koos ikka kindlam ja lõbusam!
UISUTAMA! Külle Andreas (pildil vasakult teine) tuli eile Nautleja uisuväljakule koos tütarde Kristiina ja Merliniga, kaasa võeti ka laste sõbranna Helmi – koos ikka kindlam ja lõbusam! Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Mitmel pool Saaremaal on üle pika aja võimalik uiskudelt tolm pühkida ja jääle lustima minna. 

Orissaare ja Pöide piirkonna spordijuht Andla Rüütel märkis, et Orissaare pargi uisuplatsi kasutati usinalt juba enne, kui huviharidus siseruumides ära keelati. Tänu Orissaare teenuskeskuse juhatajale Raul Koppelile said uisuplatsil toimuda kergejõustiku trennid. Koolitundide ajal oli lastel võimalus koolist uiske laenutada ja uisutamist harjutada. Lisaks on väljak kella 22-ni valgustatud.

“Meil on koolis tänu Eesti olümpiakomiteele 15 paari täiesti uusi uiske, mida lapsed tundide ajal laenutada said. Kel suuski ei olnud, said selle asemel uisutada,” rääkis Rüütel. Spordijuhi sõnul tundub, et kõik Orissaare lapsed on endale uisud hankinud, sest uisuplatsil on pea alati rahvast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles