GRAAFIK HÕRENEB Parvlaeval Tõll laevapere liige andis positiivse kooroonatesti

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Parvlaev Tõll
Parvlaev Tõll Foto: Tairo Lutter / Postimees

Virtsu-Kuivastu liinil sõitva parvlaeva Tõll laevapere liige sai teisipäeval positiivse koroonatesti tulemused. Ohutuse tagamiseks  väheneb ajutiselt reiside arv Virtsu-Kuivastu liinil.

TS Laevade juhatuse esimehe Indrek  Randveeri sõnul teenindab kolmapäeval Virtsu-Kuivastu liini vaid parvlaev Piret, mis tähendab, et ei toimu  kell 12:55, 14:05,15.15, 16:25 ja 17:35 väljumisi Kuivastust ning kell 13:30, 14:40, 15:50, 17:00 ja 18:10 Virtsust.  

​ Piletiostnud reisijaid teavitatakse SMSi teel.

„Tagamaks nii meeskonna kui reisijate ohutuse viime laeval läbi põhjalikud desinfitseerimised ning teostame  meeskondade täielikud vahetused.

Terviseameti sõnul loetakse ühe meeskonnaliikme haigestumisel koroonaviirusesse lähikontaktseteks kogu meeskond. Haigestunud meeskonnaliikmetel reisijatega lähikontakti ei olnud.

Samasugune juhtum leidis aset ka Hiiumaa ja mandri vahel sõitval parvlaeval Tiiu, millel jäetakse kolmapäeval ära neli reisi. 

TS Laevad sai info, et Hiiumaa liinil sõitva parvlaeva Tiiu laevapere liige ning Virtsu-Kuivastu liinil sõitva parvlaeva...

Posted by Praamid.ee on Tuesday, February 23, 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles