MÄLESTAME Hüvasti, relvavend Nalmond Meri

Saarte Hääl
Copy
NALMOND MERI 
21.02.1971 – 21.04.2024
NALMOND MERI 21.02.1971 – 21.04.2024 Foto: Erakogu

Pärast pikka ja rasket haigust lahkus relvavend Nalmond Meri.

Vabatahtliku kaitseliitlasena kandis Nalmond järgmisi rolle: maleva juhatuse liige, malevkonna pealik, lahingrühma ülem, kaasvõitlejate juhendaja, mentor, avaliku ja erasektoriga riigikaitsealase koostöö koordineerija, rahvusvahelisel tasemel suurõppuste ja harjutuste konsultant. Nalmond läbis erinevad sõjaväelised täiendkursused, olles sealhulgas ohvitseride kursuse parim lõpetaja.

Nalmond on pälvinud Kaitseliidu teenetemedali II ja III klassi, Kaitseliidu Saaremaa maleva rinnamärgi, Saaremaa maleva aasta kaitseliitlase tiitli ning mitmeid tänukirju ja mitteavalikke tunnustusi.

Olid ja oled meile eeskuju, Nalmond. Aastaid oleme imetlenud Sinu pealehakkamist, läbirääkimiste pidamise oskust, ellusuhtumist ja inimeste kaasamise mitmetahulisi viise. Sinu rõõmsameelsust, tasakaalukust, südamlikkust.

Tead, Sina, va Suureks Saarlaseks saanud mees – Sinu pikale teele minek jätab paraja tühimiku meie paljudesse tegemistesse, kuid lubame Sinu tegude vääriliselt edasi panustada. Aitäh, et lasid meil kasvada koos Sinuga. Aitäh, et halveneva tervise kiuste panustasid viimastel kuudel ohtrasti suurõppuse Kevadtorm 2024 ettevalmistustesse ning regiooni kaitsevõime tõstmisse. Aitäh, et nüüdseks meie kogukonna üle sealt kõrgemalt vaatad.

Jääme Sind mäletama ja igatsema – sõber, mürakaru, tegutseja!

Sinu kamraadid Meremalevkonnast ja Kaitseliidu Saaremaa malevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles