PRIA sulgeb ajutiselt teenindusbürood

Saarte Hääl
Copy
Koroonaviirus 2019-nCoV.
Koroonaviirus 2019-nCoV. Foto: Phil/wikipedia

Seoses koroonaviiruse levikuga sulgeb PRIA 15. märtsist ajutiselt kõik teenindusbürood. PRIA infotelefonid töötavad ja vastavad tööpäevadel kell 9–16.

Selleks, et takistada viiruse levikut, on PRIA teenindusbürood alates esmaspäevast, 15. märtsist kuni 11. aprillini klientidele suletud. Kogu suhtlus PRIA ning klientide ja koostööpartnerite vahel toimub kas telefoni, e-posti või kirja teel. Kõik PRIA telefonid töötavad ning kõnedele ja e-kirjadele vastatakse.

PRIA peadirektor Jaan Kallas ütles: “Eesti valitsus kehtestas 11. märtsist koroonaviiruse leviku kontrolli alla saamiseks riigis ranged piirangud. Selleks, et hoida nii oma kliente kui ka PRIA töötajaid, sulgeme kõik PRIA teenindusbürood. Kliendid saavad meie poole pöörduda telefoni, e-posti ja kirja teel ning keegi teenindamata ei jää.”

PRIA kodulehel www.pria.ee on avatud erilehekülg, kuhu koondatakse info koroonaviirusest tingitud võimalike muudatuste kohta PRIA töökorralduses. Lehekülg asub aadressil https://www.pria.ee/koroonaviirus-ja-pria-toetused ning täieneb jooksvalt.

Praeguse seisuga kehtib selline olukord 11. aprillini, aga sõltuvalt koroonaviirusega seotud asjaoludest võib kuupäev muutuda. Küsimuste korral palutakse helistada infotelefonidele 73 77 679 (pindala- ja loomatoetused), 73 77 678 (investeeringutoetused), 73 12 311 (registrite osakond) või saata e-kiri aadressil info@pria.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles