Politseinike GPS-kunst saavutas II koha

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Saaremaa politseinike GPS-kunst
Saaremaa politseinike GPS-kunst Foto: politsei facebook

Lääne prefektuur korraldas virtuaalse sammulugemise võistluse, millest võttis osa ka Kuressaare politseijaoskond.

GPS-kunsti tehes tuli jaoskonna liikmetel kokku jalutada sõnapaar “Saaremaa politsei”. Lääne politsei spordiselts ja selle kolmeliikmeline žürii hindasid Kuressaare politseijaoskonna töö teise koha vääriliseks.

Rainer Antsaar
Rainer Antsaar Foto: Erakogu

Kuressaare politseijaoskonna juhi Rainer Antsaare sõnul võtsid võistlusest osa kõik kuus Lääne prefektuuri maakonda ning ka teabebüroo ja kriminaalbüroo võistkonnad, mille liikmetel tuli oma maakonnas kõndida kokku kindel tekst, näiteks Kuressaare politseijaoskonnal tuli kokku kõndida “Saaremaa politsei”.

“Tähed tuli kokku kõndida ükshaaval, seejuures pidi iga täht olema vähemalt 10 000 sammu või 8 kilomeetrit. Tähti sai kokku kõndida individuaalselt või teistega koos, kuid muidugi kõikidest kehtivatest reeglitest kinni pidades. Kõige olulisem selle ettevõtmise juures oli vabas õhus liikumise rõõm, millele tähtede moodustamine lisas hasarti ja mängulisust,” rääkis Antsaar.

Kuressaare jaoskonna piirkonnapolitseinik Anneli Tiik ütles, et Saaremaal 16 tähe moodustamiseks kõndisid Kuressaare politseijaoskonna liikmed maha umbes 140 kilomeetrit, kasutades selleks 16 erinevat jalutus- või jooksuteed. “Jagasime tähed omavahel ära nii, et osa tähti kõndisid politseinikud ja osa abipolitseinikud. Kõndides oli alati selline ootus hinges, et kas nüüd tuleb täht korralikult välja või ei tule. Mõnda tähte kõndisimegi mitu korda,” ütles Tiik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles