Regula teeb Virtsu–Kuivastu liinil suvel kuni 536 lisareisi

Saarte Hääl
Copy
Parvlaev Regula.
Parvlaev Regula. Foto: Tairo Lutter

TS Laevad tagab ka sellel suvel parvlaeva Regula valmisoleku suurema nõudlusega päevadel lisareiside tegemiseks Virtsu–Kuivastu liinil.

Vastavalt sõlmitud lisakokkuleppele tellib transpordiamet perioodil 10. juunist 31. augustini võimalike tekkivate järjekordade vähendamiseks Virtsu–Kuivastu liinil kuni 536 lisareisi parvlaevaga Regula. Tulenevalt nõudlusest võib transpordiamet pikendada reiside tellimist kuni selle aasta 12. septembrini.

Lisareiside eest teenib TS Laevad fikseeritud tasu 664 000 eurot, millele lisandub reisitasu 350 eurot iga reisi kohta, kokku maksimaalselt 188 000 eurot. Kokku on veoteenuse tasu mitte rohkem kui 852 000 eurot.

TS Laevade juhatuse esimees Indrek Randveer tõi välja, et mõlemale liinile on planeeritud populaarsematel päevadel ja kellaaegadel kahe laeva tihedate väljumistega graafikud.

“Eelmine suvi näitas, et Regula abi järjekordade vähendamiseks oli väga vajalik. Meil on hea meel, et ka sel aastal saame Regulat kasutada Virtsu–Kuivastu liinil, kus liikleb 75 protsenti meie reisijatest ning huvi Muhu ja Saaremaa külastamiseks on püsinud ka koroonakriisist hoolimata ja kasvab iganädalaselt,” lisas ta.

Regula teeb lisareise juhul, kui põhilaevade Tõllu ja Pireti graafikujärgsetelt reisidelt on sadamaalale maha jäänud rohkem kui 200 liinimeetrit sõidukeid või on optimaalne teha ohtliku veose reis lisalaevaga ning kui Regula ei ole parasjagu asendamas mõnda põhilaeva. Lisareise ei käsitleta graafikujärgsete reisidena ja neile ei müüda pileteid eelmüügist ega ka sadamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles