GALERII ⟩ 31 last võistlesid liikluse tundmises ja jalgrattavigursõidus

, liiklusõpetaja
Copy

Saaremaa Ühisgümnaasiumi juures toimus reedel võistlus SÜG Vigurivänt 2021, millel osales 31 tublit jalgratturit.

Võistlesid õpilased kolmandast viienda klassini, kes on läbinud jalgratta koolituse. Erandkorras lubati ka kaks nooremat õpilast. Viis külalisvõistlejat olid mandrilt.

Kiitus lastele, et vaatamata kuumadele ilmadele ja laste tihedale tegevusgraafikule, leidsid nad kuu aja vältel aega ja tahtmist osaleda tublisti treeningutel, et harjutada võistlusteks.

Võisteldi liikluse tundmises, vigurraja läbimises kui ka aeglussõidus.

Tüdrukutest olid parimad: I koht Sofia Beril Gündüz (3.a), II koht Annabel Ansel (4.d), III koht Marileen Tenn (3.b). Poiste arvestuses: I koht Mario Teder (3.a), II kohale tuli Renno Vainu (3.b) ja III kohale Markus Oopkaup (5.b).

Aeglussõidu parim tüdruk oli Eti Tüür (4.d), II koha saavutas Annabel Ansel (4.d) ja III kohale tuli Karmen Alliku (4.b). Parim poiss aeglussõidus oli Markus Oopkaup (5.b), II koha saavutas Aron Looskari (külalisena) ja III koha Christofer Kasin (tulevane Hariduse kooli 1. klassi õpilane).

Võistluste korraldamise idee algataja ja hing on Ann-Mary Kuusk, kes koos Marika Kuusega viisid läbi treeninguid ühe kuu jooksul enne võistlust ning olid korraldamisel eestvedajad.

Ann-Mary Kuusk valmistas ette ka võistlusmaterjalid. Marika Kuusk suhtles väga tihedalt lapsevanematega treeningute läbiviimisel.

Täname: Darja Lukašenko-Tšistotin ja Marika Luik Transpordiameti liikluskasvatuse osakonnast, Reta Puit, Ereston OÜ, Würth, Saare Delifood, Ahto Vikat, Kuressaare Avatud Noortekeskus, Noortejaama Monobuss, Saaremaa Ühisgümnaasium, noorsoopolitseinikud, Ahto Aulik ja Kaisa Nurm, Allan Mehik, Arvo Kips, Arti Allmägi, Kristi Orgmets, Triinu Lember.

Võistluse õnnestumise eest kiidame ka lapsevanemaid, kes võimaldasid lastel osaleda nii treeningutel kui võistlusel, muutes selleks isegi oma plaane.

Aitas kaasa ja kirja pani: Erki Kuusk

Võistlusel osalesid

Mario Teder, Annabel Ansel, Georg Reek, Eti Tüür, Mihkel Mehik (külalisvõistleja), Anni-Marii Fogel, Erik Richard Roost, Christofer Kasin, Henri Oopkaup, Cristel Põder, Lennart Looskari (külalisvõistleja), Kasper Verlin, Georg Kasin, Mattias Heinlaid, Marileen Tenn, Marten Liiv, Renno Vainu, Florice Tsurkan, Johann Peeters, Grete Alma Kasin, Lukas Leivat, Maria Aadussoo, Otto August Mehik (külalisvõistleja), Mihkel Saar, Markus Oopkaup, Sofia Beril Gündüz, Uku Manivald Mehik (külalisvõistleja), Aron Looskari( (külalisvõistleja), Sofia Väin, Karmen Alliku, Romet Viherpuu.

Allan Mehik (Lukas Leivat rada läbimas)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles