Kohalikud kurdavad suurürituste lärmi ja seaduserikkujate üle

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
NAUTIDA SAAB KA OHUTULT: I Land Soundi korraldajate kinnitusel taunivad nad keelatud ainete tarbimist nii festivalil kui ka selle väliselt.
NAUTIDA SAAB KA OHUTULT: I Land Soundi korraldajate kinnitusel taunivad nad keelatud ainete tarbimist nii festivalil kui ka selle väliselt. Foto: Siim Metsmaa / Saarte Hääl

Suvised suurüritused meelitavad Saaremaale küll palju rahvast, kuid paraku ei käitu kõik neist seadusekuulekalt. Kui enduro MM-i etapile saabunud külalised jäid politseile vahele kihutamise ja purjuspäi sõiduga, siis enamik tänavustest uimastitega seotud süütegudest maakonnas registreeriti festivalil I Land Sound.

“Saaremaal toimunud Enduro GP oli kontrolli alt täiesti väljas,” leidis Saarte Hääle toimetusega ühendust võtnud Kristjan. “Politseid polnud tänavatel näha ja rikkumistele ei reageeritud, jalakäijad ja kaasliiklejad olid pidevalt ohus.”

Oma sõnade tõestuseks saatis mees toimetusele mõned videod. Esimesel neist on näha, kuidas mootorrattur 50 km/h piirkiiruse alas tema sõidukist mööda kihutab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles