Vaktsineerimine hoiab koolid lahti

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
VAKTSINEERITUD: Sügisest Saaremaa gümnaasiumi 11. klassis alustav Katrin Lindmäe laskis end koroonaviiruse vastu vaktsineerida. “Soovin, et piirangutevaba elu jätkuks,” ütleb Katrin, kes eelistab distantsõppele kooliskäimist.
VAKTSINEERITUD: Sügisest Saaremaa gümnaasiumi 11. klassis alustav Katrin Lindmäe laskis end koroonaviiruse vastu vaktsineerida. “Soovin, et piirangutevaba elu jätkuks,” ütleb Katrin, kes eelistab distantsõppele kooliskäimist. Foto: Merit Lehtsalu/Saarte Hääl

Haridus- ja teadusministeerium ning Saaremaa vallavalitsus soovitavad õpilastel alates 12. eluaastast lasta end koroonaviiruse vastu vaktsineerida, et koolid ei peaks uuel õppeaastal enam distantsõppele jääma.

“Selleks et peagi saabuvale sügisele võimalikult julgelt vastu minna – käia koolis ja trennis, kohtuda sõpradega, tegeleda hobidega ja nautida meelelahutust –, on parim lahendus lasta end vaktsineerida koroonaviiruse vastu,” on kirjas ministeeriumi üleskutses. “Kui teha praegu esimene vaktsiinisüst, on veel piisavalt aega, et kooliaasta alguses vaktsineerimiskuur lõpetada.”

Vallavalitsus täiendas üleskutset teabega vaktsineerimisvõimaluste kohta Saaremaa vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles