PERSOON ⟩ Modell Agne Vaher armastab moodi ja emaks olemist ühepalju: "See täidab mu hinge!"

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
MODELL, EMA JA LIHTSALT HEA NAINE: Ehkki kummalgi on oma igapäevatöö, mida armastatakse, pühenduvad nii Agne kui ka Rainer täie tõsidusega pisipoeg Tristani kasvatamisele.
MODELL, EMA JA LIHTSALT HEA NAINE: Ehkki kummalgi on oma igapäevatöö, mida armastatakse, pühenduvad nii Agne kui ka Rainer täie tõsidusega pisipoeg Tristani kasvatamisele. Foto: Erakogu

Rahvusvaheline modellikarjäär seljataga, teeb Kuressaarest pärit Agne Vaher (28) modellitööd nüüd Eestis, kasvatades samal ajal ühes tuntud rallisõitjast elukaaslase Rainer Ausiga peagi aastaseks saavat pisipoega.

“Modellinduse juures võlub mind muidugi mood ise! See totaalselt täidab mu hinge,” õhkab Agne ja nendib, et kõige enam jumaldab ta catwalke (ingl k modellide lavalkõndimine, rõivaste esitlemine), kuna nendega kaasneb mõnus liblikate tunne kõhus. Ja muidugi, kellele ei meeldiks ilusaid rõivaid kanda? Ka modellindusega kaasnev ettearvamatus meeldib Agnele, see on tema hinnangul ühekorraga mõlemat, nii hea kui halb samal ajal.

Agne ei mõista enda sõnul tegelikult siiani, kuidas selle nimetuse “influencer”, osaliseks sai. Nii see kui ka modellindus on omaette pigem veidi keerulised, aga samas meeldib talle jällegi väga nende mõlemaga tegeleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles