Kristjan Tabri: kolledžil peab olema oma nägu

Urmas Kiil
Copy
PEALINNAST KURESSAARDE: Kuressaare kolledži väikelaevaehituse kompetentsikeskuse uue juhi TalTechi vanemteaduri Kristjan Tabri  sõnul peab kolledžil kindlasti olema oma nägu ja leida tuleb ka oma tugevused.Selleks on aga vaja pealehakkamist ja avatud mõtlemist.
PEALINNAST KURESSAARDE: Kuressaare kolledži väikelaevaehituse kompetentsikeskuse uue juhi TalTechi vanemteaduri Kristjan Tabri sõnul peab kolledžil kindlasti olema oma nägu ja leida tuleb ka oma tugevused.Selleks on aga vaja pealehakkamist ja avatud mõtlemist. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Sellest õppeaastast juhib Tallinna tehnikaülikooli Kuressaare kolledži väikelaevaehituse kompetentsikeskust Saaremaa ühisgümnaasiumi vilistlane ja Eesti üks tuntumaid laevaehitusspetse, laevaehituse doktor Kristjan Tabri.

Mis ajendas teid pealinnast tagasi Kuressaarde tulema?

Olen Kuressaarest pärit ja nii eraeluliselt kui ka töiselt Saaremaaga sisuliselt kogu aeg seotud olnud. Pealegi ei ole teatud erialadel tänapäeval enam elulise tähtsusega, kuskohas sa töö tegemise ajal viibid. Seega ei olnud Kuressaarde kolimine nii suur ja radikaalne otsus, kui see ehk esmapilgul tundub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles