Ametikool kuulutas välja aasta koostööpartnerid

, Kuressaare ametikooli teabejuht
Copy
Kuressaare ametikool
Kuressaare ametikool Foto: facebook.com

Kuressaare ametikooli direktor Neeme Rand tunnustas neljapäeval kooli 99. sünnipäevale pühendatud pidulikul õhtusöögil koostööpartnerite esindajaid ja kuulutas välja tänavused aasta koostööpartneri tiitli saajad.

Ametikooli aasta koostööpartnerid on:

Kuressaare Perekodu – praktikabaas, kuhu võetakse kooli sotsiaalivaldkonna õppijaid praktikale ja leitakse alati praktika sooritamise võimalus. Kuressaare Perekodu on ettevõte, kus praktikajuhendajad teevad oma tööd suure südamega.

Madli Mikli – väga hinnatud praktikajuhendaja ja õpetaja, kes põhitöö kõrvalt leiab aega tegeleda ka meie kooli sotsiaal- valdkonna õppijatega ning tuua erialased teadmised ja oskused nendeni.

AS Luksusjaht – pikaaegne koostööpartner ja praktikabaas, kuhu alati oodatakse meie väikelaevaehituse eriala õpilasi ja kust õppijad saavad antud erialal suure praktilise töö kogemuse.

Saaremaa Muuseum, Rita Valge – Saaremaa muuseum on koht, kus toimub üsna suures osas meie giidi eriala õppetöö ning kuhu meie õpilased on alati oodatud.

Saaremaa Coop OÜ, Krista Lätt – Krista Lätt on olnud juba pikka aega meie väga hea koostööpartner ja praktikajuhendaja kondiitri- ja pagarierialade õpilastele. Ta on juhendaja, keda õppijad väga hindavad.

Avella Tordid OÜ – meie väga hea koostööpartner, kuhu oodatakse meie õppijaid nii õppetöö raames toimuvatele ettevõtte külastustele kui ka praktikale.

Viiv OÜ, Arni Ots – ametikoolist väljakasvanud koostöö. Arni on pikka aega meie õpilasi õpetanud ja oma ettevõtte loomise kaudu saanud meie disaini valdkonna õppuritele praktikajuhendajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles