Politsei otsib avariikohalt pagenud juhte

Saarte Hääl
Copy
Öine kihutamine. Foto on illustratiivne.
Öine kihutamine. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeval sai politsei väljakutse Uus-Roomassaare tänavale, kus sõiduauto riivas naisterahvast, kes kukkus ja sai viga. Liiklusõnnetuse põhjustanud sõiduki juht lahkus sündmuskohalt.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud väärteomenetlust.

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Minna Raun palub kõigil, kes olukorda pealt nägid, politseiga ühendust võtta.

Sarnane olukord juhtus ka reedel, 12. novembril, kui Saare Selveri juures oleval ülekäigurajal ei andnud sõiduauto teed jalakäijale, mille tulemusena jalakäija kukkus.

“Paneme sõidukijuhtidele südamele, et liiklusõnnetuse korral tuleb helistada numbril 112, kui asjaolud on ebaselged, süüdlase osas ei jõuta kokkuleppele ja kindlasti juhul, kui keegi on õnnetuses viga saanud,” sõnas Raun.

Möödunud nädalat ilmestasid ka liiklusõnnetused, kus kõigil juhtudel ei olnud vajadust alustada väärteomenetlust, vaid osapooled said omavahel kokkuleppele.

Ühtlasi tuletab politsei meelde, et liiklusolud on muutunud üha talvisemaks ja suverehvid peavad olema vahetatud 1. detsembriks.

Oluline on enne sõidu alustamist aja planeerimine, seda nii kiirustamise vältimiseks kui ka auto akende jääst puhastamiseks. Möödunud nädalal pidi politsei mitme sõiduki juhiga vestlema nägemisvälja puhtusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles