Saaremaa gümnaasiumi õpilased otsivad abivajajaid

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
KOGUKONNA HEAKS: Kogukonnapraktika raames valmistavad Saaremaa gümnaasiumi õpilased ka helkureid, millega kodanikupäeval ehitakse oma helkuripuu, kust huvilised saavad endale elupäästja soetada.
KOGUKONNA HEAKS: Kogukonnapraktika raames valmistavad Saaremaa gümnaasiumi õpilased ka helkureid, millega kodanikupäeval ehitakse oma helkuripuu, kust huvilised saavad endale elupäästja soetada. Foto: Erakogu

Kolme kuu jooksul on 50 Saaremaa gümnaasiumi õpilast läbinud uudse kogukonnapraktika, mille käigus süvendatakse õpilastes vabatahtliku panustamise harjumust. Kool otsib aga veelgi partnereid, kellele appi minna.

Marit Tarkin.
Marit Tarkin. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kogukonnapraktika käigus on õpilased seni osalenud näiteks rallil, politseitöös, käinud abiks loomade turvakodus ja lasterikastel peredel. Kooli kogukonnajuhi Marit Tarkini sõnul on neil koostöölepped politsei, FC Kuressaare ja Saarte koostöökoguga. «Otsime koostööpartnereid veel juurde,» ütles Marit Tarkin, selgitades, et vabatahtliku töö kogemus on ette nähtud kõigile G1-astme (endine X klass – R.V.) õpilastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles