VALLAVALITSUS Saarte Hääl juhib jätkuvalt Saaremaa valla tegevuse kajastamise aktiivsusedetabelit

Saarte Hääl
Copy
Vallavalitsuse kommunikatsiooninaiskond (vasakult Anu Vares, Liisu Ots ja Merike Pitk) õnnitleb Saarte Häält 15. sünnipäeva puhul. Pildilt puudub Risto Kaljuste.
Vallavalitsuse kommunikatsiooninaiskond (vasakult Anu Vares, Liisu Ots ja Merike Pitk) õnnitleb Saarte Häält 15. sünnipäeva puhul. Pildilt puudub Risto Kaljuste. Foto: Saaremaa vallavalitsus

Täna, 8. detsembril 15. sünnipäeva tähistav Saarte Hääl oli 2021. aasta novembris kõige aktiivsem Saaremaa valla tegevust kajastav meediakanal. Veebileht saartehaal.ee kajastas novembris valla tegevust 72 korral ja Saarte Hääl 63 korral, oktoobris olid vastavad näitajad 80 ja 69.

Saarte Häälele kuulub ka novembrikuu kõige aktiivsema autori tiitel. Urmas Kiil oli 27 Saaremaa valda käsitleva artikli autoriks, talle järgnesid Mehis Tulk 21 ja Monika Metsmaa 18 artikliga.

Esiviisikusse jõudsid ka Raul Vinni (17 lugu) ja Ain Lember (10). Oktoobrikuu aktiivseimad autorid olid Mehis Tulk (36 artiklit), Raul Vinni (23) ja Ain Lember (20).

Arendus- ja kommunikatsiooninõunik Anu Vares osakonna juhataja ülesannetes ütles, et Saarte Hääle aktiivsus Saaremaa valla tegevuse kajastamisel väärib tunnustust, sest viis korda nädalas ilmuva maakonnalehe ja selle veebilehe vahendusel jõuab kohalikus omavalitsuses toimuv operatiivselt saarlasteni.

„Vallavalitsuse jaoks on Saarte Hääl partner, tänu kellele on meie tegevus nii sõnas kui ka pildis lehelugejate jaoks jäädvustatud,“ ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles