Muusikaõpetajad: ühekordne preemia väikest palka ei korva (1)

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
KATI MEIBAUM: “Juhiksin muusikakoolide ühise alarahastatuse ja õpetajate vähese tunnustamise protesti esindajana tähelepanu ka sellele, et Orissaare ja Kärla muusikakooli õpetajad preemiat ei saanud.”
KATI MEIBAUM: “Juhiksin muusikakoolide ühise alarahastatuse ja õpetajate vähese tunnustamise protesti esindajana tähelepanu ka sellele, et Orissaare ja Kärla muusikakooli õpetajad preemiat ei saanud.” Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare muusikakooli õpetajad saavad üldhariduskoolide pedagoogidega võrdse palga asemel 400 eurot aastalõpupreemiat.

Saaremaa vallavalitsus otsustas sel nädalal, et vallaasutuste töötajate aastalõputoetuse või -preemia ülempiir on kuni 400 eurot. Vallavalitsuse hallatavate asutuste töötajatest saavad suurima aastalõpupreemia ehk 400 eurot bruto Kuressaare Nooruse kooli, Valjala põhikooli, Kuressaare muusikakooli, Kuressaare Pargi lasteaia, Kuressaare Hoolekande ning Saaremaa laste ja perede tugikeskuse töötajad.

Vallavalitsuse otsuse kohaselt on hallatavatel asutustel lubatud maksta aasta lõpus toetust või preemiat vastavalt asutuse eelarve võimalustele, kuid mitte rohkem kui 200 eurot juhtidele ja 400 eurot töötajatele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles