Tunnusta vabatahtlikke ja teisi kodanikuühiskonna tublisid

Saarte Hääl
Copy
Vabaühenduste auhinnalaud.
Vabaühenduste auhinnalaud. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Täna on viimane päev, et esitada kodanikuühiskonna tegijaid ja vabatahtlikke tunnustamiseks.

Teiste seas tunnustatakse Vabaühenduste Liidu eestvõttel nii Eesti elu paranemisesse panustanud vabaühendusi, sädeinimesi, avaliku võimu esindajaid kui ka ettevõtteid.

“Mitmete ühiskondlike lõhede ajal on eriti oluline märgata ja tunnustada neid, kes aitavad ehitada tugevamat ühiskonda kõigile, ühendavad kogukondi ja lahendavad probleeme seal, kuhu riik alati ei jõua,” ütles tunnustamist korraldava Vabaühenduste Liidu juhataja Kai Klandorf.

Aasta vabaühenduseks saab organisatsioon, kes on nii eeskuju, liigutaja kui mõjutaja. Aasta avaliku võimu esindajaks võib olla kodanikuühiskonna edenemist toetanud asutus või inimene. Aasta ettevõtteks sobib selline, kes on enam kui sponsor. Aasta missiooniinimene teeb häid asju südame, hinge ning mõistusega. Aasta teoks saab nimetada märgilisimat mullust muutust kodanikuühiskonnas. Lisaks pärjatakse parimat vabatahtlikku, vabatahtlikele kaasaaitajat ning vabatahtlikku tegevust edendanud ettevõtet.

Kandidaate saab esitada veebiankeedil või aadressil info@heakodanik.ee 3. jaanuarini. Tänuüritus toimub veebruari alguses, tunnustamise patroon on president Alar Karis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles