VALLAVANEM ⟩ Madis Kallase elegantne tagasitulek: suur plaan või pelgalt pime juhus?

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
PUHAS TÖÖ: Olid Madis Kallase sammud tagasiteel vallavanema kohale tahtmatud või tahtlikud, plaaniga või plaanita, igatahes õnnestusid need ideaalselt.
PUHAS TÖÖ: Olid Madis Kallase sammud tagasiteel vallavanema kohale tahtmatud või tahtlikud, plaaniga või plaanita, igatahes õnnestusid need ideaalselt. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa valla saatuse otsustas üks oktoobrikuine telefonikõne Madis Kallasele. See oli vajutamine päästikule, mis pani Kallase taas vallavanemaks kandideerima. Madis Kallase võimatuna tundunud tagasitulek on sünnitanud hulga külajutte sellest, kuidas tegemist oli ühe suure ja kavala plaaniga.

"Paljud naersid sellise naiivsevõitu jutu peale," meenutab üks kohalik poliitik Madis Kallase nädal enne valimisi tehtud avaldust, mis algas mõttega, et ta pole mitu aastat enam Facebookis käinud ja kuuldavasti on see isegi vahepeal kinni olnud.

Madis Kallas tunnistab, et ta Facebooki postitus võis tunduda naiivne, aga see kirjeldaski tegelikku olukorda. Ta tahtis teha avaldust, aga polnud oma sotsiaalmeediakontot tõesti neli aastat kasutanud. Oli olnud tükk tegemist, et paroolid üles leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles