Eesti Loomakaitse Selts ootab vabatahtlikke liituma

BNS
Copy
Kassipere
Kassipere Foto: Unsplash

Eesti Loomakaitse Selts (ELS) kutsub liituma heategijate tiimiga, kes töötavad loomade heaolu parandamise nimel, vahendab BNS.

Eesti Loomakaitse Selts on loomasõpru ühendav mittetulundusühing, mille missiooniks on abivajavate loomade heaolu tagamine ja parandamine ning loomade väärkohtlemise ennetamine. Eesmärkideni aitavad organisatsioonil jõuda just tublid vabatahtlikud.

ELSi vabatahtlikud käivad teostamas loomapidamise tingimuste kontrolle organisatsioonile saadetud vihjete põhjal. Kontrollitakse nii lemmikloomade elamistingimusi kui ka põllumajandusloomade heaolu.

ELS vabatahtlikuna saab panustada kontrollides loomade pidamistingimusi, esindades laatadel ja sündmustel, küpsetades vegan tooteid, pildistades või filmides loomi, valmistades käsitööd, tehes kujundusi, aidates hoida kodulehte uudsena, transportides lemmikuid, koerte koolitamisega või sotsialiseerumisega.

Kõik huvilised, kes soovivad panustada loomade heaollu, saavad liituda ELSi heategijate tiimiga veebiaadressil https://loomakaitse.ee/tule-vabatahtlikuks/.

Eesti Loomakaitse Selts on 2000. aasta kevadest tegutsev loomasõpru ühendav mittetulundusühing, mille missiooniks on abivajavate loomade heaolu tagamine ja parandamine ning loomade väärkohtlemise ennetamine. Missiooni viiakse ellu loomade otsese abistamise, avalikkuse teavitamise, inimeste koolitamise ning õigusloomes osalemise ja loomakaitsealase järelevalve teel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles