LUUBI ALL Automüügi aasta oli keeruline, aga kokkuvõttes väga hea

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
VAEVA TULEB NÄHA: Automüügikonsultant Kristian Teerni sõnul tuleb müügialal praegu rohkem vaeva näha. Tulemused näitavad aga, et see tasub ka ära.
VAEVA TULEB NÄHA: Automüügikonsultant Kristian Teerni sõnul tuleb müügialal praegu rohkem vaeva näha. Tulemused näitavad aga, et see tasub ka ära. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaal tegutsevad automüüjad tunnistavad, et lihtsat polnud 2021. aastal automüügis midagi. Keerulised ajad autotööstuses andsid end teravalt tunda ka siin. Ometi ei ole põhjust aastale tagasi vaadates kurta.

Läinud aasta sügisel, kui üks kvartal automüüki ootas veel ees, tunnistasid kohalikud automüügiesindused, et kui esimene poolaasta oli isegi väga hea, siis teine pool on olnud tunduvalt keerulisem.

KIA ja Peugeot´ Saaremaa ametliku esinduse müügikonsultandi Kristian Teerni sõnul on praeguseks teada fakt, et automüügis on keerulised ajad. “Vaeva tuleb näha oluliselt rohkem kui varasematel aastatel, kuna autode saadavus on olnud üsna piiratud,” tõdes Teern. Nende jaoks oli aasta kokkuvõttes aga lugejate jaoks mõneti isegi üllatuslikult väga hea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles