Parvlaevapileteid saab ette osta kuni aasta lõpuni

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
praamid.ee veebilehekülg
praamid.ee veebilehekülg Foto: Kuvatõmmis

TS Laevade teatel on Väinamere parvlaevaliinidele võimalik nüüd pileteid osta kuni aasta lõpuni.

TS Laevade juhatuse liige ja teenindusvaldkonna juht Ave Metsla ütles Saarte Häälele, et varemalt ei ole firma korraga nii pikaks perioodiks piletimüüki avanud. Piletimüügi avamine on seotud uue perioodi veomahtude ja sõidugraafikute kokkuleppimisega. “Niipea kui oleme saanud transpordiametilt kooskõlastuse uue perioodi graafikutele, saame avada ka piletimüügi,” selgitas Metsla.

Aastail 2017–2019 kooskõlastas TS Laevad transpordiametiga graafikuid kvartali kaupa ja ka pileteid oli seetõttu võimalik ette osta maksimaalselt järgmiseks kvartaliks. “2020. aastal alustasime transpordiametiga läbirääkimisi, et kooskõlastada graafikud ja avada piletimüük võimalikult pikaks perioodiks korraga, et nii saarte elanikud kui ka külalised, bussifirmad ja kaubavedajad saaksid oma töö pikemalt ette planeerida,” rääkis Metsla.

Nii avatigi piletimüük esmakordselt korraga pooleks aastaks. Eelmisel aastal avas TS Laevad piletimüügi aasta lõpuni aprillikuus. “Sellel aastal võtsime eesmärgiks, et avame piletimüügi aasta lõpuni esimesel võimalusel. Soovime ka edaspidi koostöös transpordiametiga avada piletimüügi võimalikult pikaks perioodiks ette, et meie reisijatel oleks mugavam oma reise planeerida,” ütles Ave Metsla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles