Ööelu läheb taas täistuuridel käima (1)

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
VALMISTUB: Chameleon lounge´i teenindaja Anni Kull valmistub nädalavahetuse taastulemiseks.
VALMISTUB: Chameleon lounge´i teenindaja Anni Kull valmistub nädalavahetuse taastulemiseks. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Nädalavahetusel avavad uksed meelelahutuskohad, mis on kuude kaupa suletud olnud.

Pea kõik Kuressaare baarid ja ööklubid tähistavad 1. novembrist alanud ajalise piirangu lõppemist mõne esinejaga. Ühtegi bändi küll veel esinema ei tooda, kuid plaadikeerutajaid jätkub mitmele poole.

Ürituste nimedki on vastavad: nii toimub näiteks “Piirangutest vabaks vol 2” ja “We are back”.

Baari Uim omanik Lauri Vaher ütles, et loomulikult avavad kõik uksed ning ööelu algab taas. See, milline saab olema rahva vastuvõtt, selgub reedel. Võib juhtuda, et kohe hooga käima ei lähe. Vaher tõi näite aastavahetusest, mil ka ajapiirang paariks päevaks kaotati, kuid ülemäära palju rahvast klubidesse ei tulnud.

Baar Uim omanik Lauri Vaher
Baar Uim omanik Lauri Vaher Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kui paljud baarid ja kohvikud on tegutsenud ka piirangute ajal vastavalt reeglitele, siis näiteks stripiklubid Ärtu ja Royal Club avavad uksed pärast kuudepikkust kinniolemist.

Lisaks ajalise piirangu kadumisele teeb ööelu taasalustamise lihtsamaks ka koroonapassi nõude kadumine. Küll aga jäi kehtima maskikandmise käsk. Seega peavad ööklubide ja baaride külastajad kandma maski ajal, kui nad parasjagu ei joo või ei söö.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles