Järsk hinnatõus on käivitanud metallipalaviku

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Orissaare Vanametalli Kokkuost OÜ juhatuse liige Jaanika Roosman ütles, et neljapäeval ja reedel kliendid käisid kogu aeg ja maha istuda polnud praktiliselt võimalik.
Orissaare Vanametalli Kokkuost OÜ juhatuse liige Jaanika Roosman ütles, et neljapäeval ja reedel kliendid käisid kogu aeg ja maha istuda polnud praktiliselt võimalik. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Nädala alguses järsult kallinenud musta vanametalli kokkuostuhinnad on käima lükanud väikestviisi metallipalaviku.

Viimased pool aastat ühtlaselt tõusnud musta vanametalli kokkuostuhind tegi selle nädala alguses järsu hüppe üles ja kerkis korraga 100 eurot tonni kohta – kallima metalli puhul 260 eurolt 360–365 eurole.

"Kui esmaspäeval hind tõusis, siis inimesed helistasid ja küsisid, kas see on ikka õige või on tegu trükiveaga. Nädala keskel helistati ja uuriti, millal meil plats lahti on. Neljapäeval ja reedel oli aga nii, et kliendid käisid kogu aeg ja maha istuda polnud praktiliselt võimalik," ütles Orissaare Vanametalli Kokkuost OÜ juhatuse liige Jaanika Roosman. Ta kinnitas, et klientide hulk on hüppeliselt kasvanud nii firma Kuressaare kui ka Orissaare vastuvõtupunktis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles