Kuressaare kogudused korraldavad keskväljakul jumalateenistuse

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Nii täiskasvanutele kui ka lastele mõeldud üritusel on kavas vaimulik jutlus, lühisõnumid erinevate koguduste esindajailt ja palve.
Nii täiskasvanutele kui ka lastele mõeldud üritusel on kavas vaimulik jutlus, lühisõnumid erinevate koguduste esindajailt ja palve. Foto: unsplash.com

Seitse Kuressaare kristlikku kogudust korraldavad 17. aprillil keskväljakul ülestõusmispüha jumalateenistuse, et inimestele praegusel raskel ajal hingekosutust pakkuda.

"Soovime jagada meie linna elanikele ja külalistele lootustandvat sõnumit ja muusikat selles keerulises ajas," kirjutas avaliku ürituse korraldamise loa taotluses Kuressaare Kristliku linnakoguduse pastor Tanel Usin. Tema sõnul oleks keskväljaku jalakäijate alal toimuv üritus oikumeeniline ülestõusmispühade jumalateenistus, mille viivad koos läbi seitse Kuressaares tegutsevat kristlikku kogudust.

"Usklikena soovime, et Jumala sõnum jõuaks kõigini," põhjendas Usin Saarte Häälele soovi korraldada kesklinnas jumalateenistus, millest saaks osa suurem hulk rahvast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles