GALERII ⟩ Kuressaare linna lastejooksul püstitati osalejate rekord

Anette Sannik
, Saarte Hääle veebitoimetaja
Copy

Reedel Kuressaare staadionil toimunud lastejooksule oli koos vanematega kohale tulnud 570 väikest jooksuhuvilist. Sellist suurt hüppelist kasvu ei osanud korraldajad oodata, teatab Kuressaare Linnajooksu meeskond.

Endine lastejooksu osalejate rekord pärines 2016. aastast ja siis oli osalemas 299 last. Eelmisel aastal osales jooksul 132 väikest jooksusõpra.

Korraldajatel oli rõõm tõdeda, et linnajooksu lastejooksust kujunes nii populaarne üritus. Samas tõi selline üllatuslik osalejate arvu kasv kaasa segadusi, pika järjekorra registreerimisel ja arusaamatusi. Paljudel lastel jäi saamata lubatud kingikott ja medal.

"Arvestades eelnevate aastate kogemusi, olime arvestanud ca 300 osalejaga. Vastavalt sellele oli tellitud ka medalid, auhindadega seljakotid, joogid, jäätised, diplomid ja rinnanumbrid", tõdes jooksu peakorraldaja Mati Mäetalu.

"Pea kahekordne osalejate arv võrreldes prognoosituga, lõi korraldajate plaanid segamini ja tekitas jooksu läbiviimisel arusaamatusi. Korraldajte nimel vabandan kõigi laste ja vanemate ees, et oli palju segadust ja osa lapsi jäid asjadest ilma. Lubame, et väikesed tublid jooksuhuvilised millesti ilma ei jää ja saavad oma medalid ja seljakotid koos jookide ning maiustustega lähima kuu jooksul kätte", lõpetas Mäetalu.

Sel aastal oli lastejooksuks valmistatud uue kujundusega värviküllane medal. Kuna medalid toodeti Eestist väljaspool, võtab uus täiendav tellimus mõned nädalad aega. Samuti tellitakse juurde linnajooksu seljakotte.

Lastevanematelt, kellede lapsed asjadest ilma jäid, võeti kohapeal kontaktandmed ning neile antakse teada, kui meened on kohale jõudnud. Kui kellelgi jäid kontaktandmed andmata, palutakse need saata e-maili aadressile spordikool@kuressaare.ee.

Kõigi osalejate vahel loositi välja ka tõukeratas, mille võitis Kertu Saar Pargi lasteaiast. Samuti selgitati välja aktiivseim lasteaed, milleks osutus Kuressaare Ristiku lasteaed 93 osalejaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles