GALERII ⟩ Ametikooli heategevuslik paadiralli

Anette Sannik
, Saarte Hääle veebitoimetaja
Copy

Kuressaare Ametikool korraldas 6. mai õhtupoolikul Kuressaares Tori jõe suudmes heategevusliku paadiralli.

Üritusega koguti üle 1300 euro, mis läheb Kuressaare Haigla Toetusfondile, et sisustada haiglas noorte vaimse tervise kabinet, mis võimaldab läbi viia laste ja noorte tunnetustegevuse uuringut ning tõsta haigla psühholoogide töö uuele tasemele, teatab Kuressaare ametikool.

Paadiralli on osa ametikooli 100. juubeli ja Kuressaare linna sünnipäeva tähistamisest.

Purjekad valmistasid ametikooli õpilased ja neid said soetada kõik soovijad. Kõik purjekad nummerdati ning startisid Tori jõe silla äärest samaaegselt. 

Ürituse korraldamise eestvedaja on ametikooli sotsiaalpedagoog Piia Prei.

„100. juubeli puhul soovisime taaselustada kunagise Vallikraavi Veeralli, mida ametikool aastaid korraldas – seda uutmoodi ja heategevuslikus võtmes,“ rääkis Prei. „Olen ise elanud kaasa Tallinnas korraldatavale heategevuslikule pardirallile. Meil on ürituse sisu ning eesmärgi osas kokkupuutepunkte. Saime pardiralli korraldajatelt oma üritusele ka heakskiidu.“

„Tegelen igapäevaselt suures osa noorte vaimse tervise probleemidega ja seetõttu on mulle hingelähedane seda teemat fookuses hoida ja aidata ka laiemalt kaasa, et meie noored ning saaksid oma muredele tuge,“ märkis Prei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles