POLITSEIL TÖÖD JAGUB ⟩ Purjus juhid, kokkupõrked loomadega ja üks kainenema viidud alaealine

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Dmitri Kotjuh

Läinud nädala jooksul sai politsei Saare maakonnas kokku 71 väljakutset. Väärteomenetlust alustati 32 korral ja kriminaalmenetlust seitsmel korral.

Lõviosa väärtegudest olid seotud liiklusseaduse rikkumistega, sealhulgas kiiruseületamised ning kergliiklejate poolt toimepandavad rikkumised. Kokku eemaldati liiklusest nädala jooksul kaks alkoholi piirmäära ületanud ja ühe kriminaalses joobes sõidukijuhi.

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Minna Raun ütles, et arestimajja toimetati nädala jooksul kokku viis inimest, kelle hulgast oli üks lühiajaliselt kinnipeetud ning ülejäänud neli inimest kainenes. „Kainenejate hulgas oli paraku ka üks alaealine,“ nentis ta. „Kokku alustati eelmisel nädalal menetlus kahe alkoholi tarvitanud alaealise suhtes.“

Nädala jooksul toimus kokku viis liiklusõnnetust, milles õnneks inimesed vigastada ei saanud ning tegemist oli kindlustusjuhtumitega. „Neist neli olid kokkupõrked metsloomaga, mis tähendab, et kevad on metsloomad aktiivsemalt liikuma pannud,“ lisas Raun.

Täna, 9. mail on politsei väljas täiendavate jõududega, tagamaks avalik kord mälestusmärkide ümbruses. „Tuletame siinkohal meelde, et igasugune agressioonisümboolika kasutamine, mis toetab Venemaa sõjategevust Ukrainas, on keelatud.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles