Meelis Juhandist saab uus saarte ohvriabi spetsialist

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Meelis Juhandi
Meelis Juhandi Foto: Erakogu

Pärast väikest pausi asub 16. mail Saaremaal ja Hiiumaal tööle uus ohvriabi peaspetsialist Meelis Juhandi.

Juhandil on pikaaegne ja laiapõhjaline inimestega töötamise kogemus ning ta on vabatahtlikuna olnud seotud varasemalt ka ohvriabi tegemistega.

Saaremaa ohvriabi peaspetsialist asub politseimajas Kuressaares, aadressil Transvaali 58. Ohvriabi peaspetsialist on kättesaadav telefoni teel tööpäevadel kell 8-17 ning viibib iganädalaselt vähemalt kolmel päeval Kuressaares.

Kuna ohvriabi spetsialist jagab end kahe maakonna vahel, on kohtumise aja eelnev kokkuleppimine oluline. Ohvriabi spetsialistiga saab kohtumise kokku leppida helistades telefonil 5757 0744.

Töövälisel ajal on kõigil võimalik pöörduda nõu ja abi saamiseks tasuta ohvriabi kriisitelefonile 116 006.

Ohvriabisse on oodatud kõik, kes on kuriteo, hooletuse või halva kohtlemise või füüsilise, vaimse või seksuaalse vägivalla ohvriks langenud. Ohvriabi pakub inimeste toimetulekuvõime säilitamiseks ja parandamiseks mitmeid toetavaid teenuseid.

Abi saamise võimalused:

· Hädaohu korral helista kohe 112

· Kui oled kogenud vägivalda, oled mures enda või lähedase pärast, siis saad ööpäev läbi pöörduda ohvriabi kriisitelefonile 116 006 või kirjutada veebivestluse teel aadressil www.palunabi.ee

· Kui oled mures enda vägivaldse käitumise pärast, siis saad pöörduda tugiliinile 660 6077

· Kui oled mures mõne lapse heaolu pärast või kahtlus lapse abivajadusele, siis helista lasteabitelefonile 116111 või kirjuta kodulehelt www.lasteabi.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles