Leisi õpetajad ei taha oma direktorist loobuda

Urmas Kiil
Copy
Riina Piterskihh juhib Leisi kooli 2015. aastast. Fotol esineb ta jaanuaris 2016 Leisi volikogu ees, kus märkis, et tema esmane ülesanne oli muuta kooli juhtimine avatuks ja luua õppetööd toetav keskkond.
Riina Piterskihh juhib Leisi kooli 2015. aastast. Fotol esineb ta jaanuaris 2016 Leisi volikogu ees, kus märkis, et tema esmane ülesanne oli muuta kooli juhtimine avatuks ja luua õppetööd toetav keskkond. Foto: Tambet Allik / Saarte Hääl

Saaremaa vallavalitsuse kinnitusel kuulutati Leisi kooli direktori konkurss välja vaid juriidilistest, mitte isikutevahelistest suhetest tulenevaist põhjustest lähtuvalt. Kooli õpetajaskond jääb oma seisukohale kindlaks ja soovib praeguse direktori ametis jätkamist.

"Oma suhtumist väljendasid õpetajad 5. mail vallavalitsusele saadetud kirjas ja see on endine," ütles Saarte Häälele Leisi kooli õpetajate nimel kooli haldusjuht Ellen Mõtlep.

Ta lisas, et vallavalitsuse vastus õpetajate kirjale saabus 27. mail, see on kaks päeva pärast direktorikonkursi lõppemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles