Soojahinna tõus tarbija pulssi veel üles ei aja

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
OOTAVAD ÄRA: Kuressaare Tehnika 2 ühistu esimees Jaak Turja ütleb, et majaelanikud vähemasti esialgu kütte arvelt koonerdama ei hakka.
OOTAVAD ÄRA: Kuressaare Tehnika 2 ühistu esimees Jaak Turja ütleb, et majaelanikud vähemasti esialgu kütte arvelt koonerdama ei hakka. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

"Ega selle vastu ju midagi ette võtta ei anna. Mingit muud küttevarianti asemele panna ei saa, pealegi kaugküttest odavamat kütet praegu ei olegi ja Kuressaare Soojuse soojusenergia on seni olnud Eesti üks soodsamaid," räägib Kuressaare Tehnika 2 ühistu esimees Jaak Turja.

Maja kütmist võiks muidugi pisut vähendada ja korterite temperatuuri kraadi jagu madalamal hoida, aga Turja sõnul inimestele see ei meeldi. Pigem soovitakse soojemat tuba ja ollakse valmis selle eest natuke rohkem maksma, kui kokkuhoiu nimel diivani peal külmetada.

"Hiljutisel ühistu koosolekul ei olnud pessimistlikku tooni tuleviku osas, pigem vastupidi. Mitte et võtame selle kiiresti välja, et vähem maksta oleks, vaid sooviti hoopis, et kütet veel välja ei lülitataks, muidu läheb maja niiskeks," rääkis Turja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles