Ida ja Kadriga beebijoogas: kallistused, kilked ja tõsine trenn

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
LÕBUS TRENN: „Päris kõike ei saa beebiga koos teha, aga üllatavalt palju ikkagi saab,“ kinnitab Kadri Ida kilgete saatel.
LÕBUS TRENN: „Päris kõike ei saa beebiga koos teha, aga üllatavalt palju ikkagi saab,“ kinnitab Kadri Ida kilgete saatel. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Mõned aastad mööda ilma rännanud ihult ja hingelt tantsija Kadri Tarus maabus koos elukaaslase Martiniga aastake tagasi taas kodusaarel, et siin ilmale tuua Austraalias hakkama pandud “kakuke”. Ühes nüüd peagi aastase Idaga teeb vahepeal joogaga süvitsi sõbraks saanud Kadri Orissaares beebijoogat. Enda, Ida ja teiste emmede-beebide rõõmuks.

Õigupoolest tegi. Suvel. Aga Kadri ei välista, et ta võib seda edasi teha ka nn madalhooajal, kui huvilisi jagub ja tal endal tillukese preili, aga ka nt treeneritöö kõrvalt Semiiris veidigi aega leidub.

Kadri alustas oma tantsijateed 8-aastaselt ning sellest rollist välja ei ole ta päriselt tulnudki. Ta olek ja hoiak on endiselt tantsijalik, ehkki mõne aasta on ta nüüd vahepeal pühendanud pigem joogale. Ilmselt on tantsimisega nagu jalgrattasõidugagi – taas sadulas, poleks justkui pausi olnudki. Ja nõnda ta jätkabki lisaks tantsutreenerina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles