SAARE HOIDIS 2022 Tiia Nõukase suvikõrvitsa-relish

Copy
Saarte Hoidis 2022 rubriik
Saarte Hoidis 2022 rubriik Foto: Saarte Hääl

Saarte Hääl avaldab tänavusele Saare Hoidise konkursile laekunud retseptid üksteise järel, et kõik saaks head kraami ka ise proovida valmistada.

  • 600 g suvikõrvitsat
  • 1 punane sibul
  • 2 paprikat
  • 2,5 tl soola
  • 1 dl valge veini äädikat
  • 200 g suhkrut
  • 0,5 tl muskaatpähklit
  • 1 tl kurkumit
  • 2 tl maisitärklist

Kooritud suvikõrvits lõika väikesteks tükkideks. Haki sibul ja paprika peeneks. Pane kaussi ja sega juurde sool, lase ööpäev toatemperatuuril seista. Seejärel nõruta seismisest tekkinud ülearune vedelik sõelal.

Tagasi üles